•  

Door drukte kan de levertijd langer zijn. Onze excuses voor het ongemak! - Meer info
Hulp nodig? - Doe de keuzehulp

5x Trendy tuinsets

5x Trendy tuinsets

Ben je op zoek naar een nieuwe tuinset, maar vind je de uitstraling van tuinmeubels ook erg belangrijk? Zoek niet verder! Wij zetten hieronder vijf prachtige en moderne tuinsets van 4 Seasons Outdoor op een rijtje.

Prado Tafel Teak met 6 Puccini Stoelen

We beginnen met de Prado Tafel Teak met 6 Puccini Stoelen van 4 Seasons Outdoor. Deze tuinset is veelzijdig en functioneel, waardoor deze geschikt is voor lange barbecues-avonden tot rustige ochtenden met koffie. Of je nu een grootschalige bijeenkomst organiseert of een intieme familielunch: met deze set creëer je altijd de perfecte setting.

Deze Prado Tafel Teak met 6 Puccini Stoelen is speciaal ontworpen voor buitengebruik en heeft een stevig teakhouten tafelblad dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het natuurlijke teakhout zorgt voor een robuuste, duurzame toevoeging aan je tuin of terras, met een rijke houttextuur en -kleur die een warme en uitnodigende sfeer creëren.

De Puccini stoelen zijn bekleed met een weerbestendige grijze stof. Hierdoor zijn de stoelen niet alleen stijlvol, maar bieden ze ook ongeëvenaard comfort. De stof is bestand tegen zonlicht en vocht, zodat je zorgeloos kunt genieten van lange zomeravonden buiten.

Het onderhoud van de set is eenvoudig. Het teakhout kan behandeld worden met olie voor extra bescherming en de stoelen kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden met een vochtige doek.

Carthago Loungeset Platinum Zonder Salontafel

De Carthago Loungeset Platinum Zonder Salontafel van 4 Seasons Outdoor biedt een exclusieve touch aan iedere tuin. Deze set is buitengewoon comfortabel dankzij de dikke all-weather kussens en hoge rugleuning. Daardoor behoort deze set tot de top van het aanbod van 4 Seasons Outdoor!

De Carthago Loungeset Platinum Zonder Salontafel biedt uitstekende steun aan zowel je rug als je hoofd. Zo geniet je van ultiem zitcomfort. Het frame is vervaardigd met een duurzaam touwmateriaal, wat de set een eigentijdse en stijlvolle look geeft. Het unieke design maakt de loungeset een échte blikvanger in elke buitenruimte.

Met zijn antracietkleurig frame en grijze kussens past de set naadloos in diverse exterieurs. Doordat de set is vervaardigd uit materialen van topkwaliteit, kun je deze loungeset gerust het hele jaar buiten laten staan.

Meteoro Loungeset 4-Zits Met Capitol Tafel

De Meteoro Loungeset 4-Zits Met Capitol Tafel van 4 Seasons Outdoor combineert modern design met uitstekend comfort en kwaliteit. Deze set bestaat uit twee tweezits banken, een hoekstuk  en een vierkante Capitol-koffietafel met een teakhouten blad. Deze tuinset is een stijlvolle en praktische toevoeging is voor iedere buitenruimte!

Het frame van de set is gemaakt van gepoedercoat aluminium in een antraciet kleur. Zo kun je rekenen op duurzaamheid en een lichte, onderhoudsvriendelijke set. De kussens zijn dik en comfortabel. Ze zijn gemaakt van weerbestendig materiaal met afneembare Olefin-stof hoezen die op 30 graden gewassen kunnen worden. De koffietafel van teakhout krijgt in de loop der tijd – door middel van weersinvloeden – een natuurlijke grijze kleur, wat bijdraagt aan het charmante uiterlijk van de set.

De Meteoro Loungeset 4-Zits Met Capitol Tafel is ontworpen voor optimaal zitcomfort met kussens die een extra zachte ondersteuning bieden. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk de opstelling aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeur, waardoor deze loungeset zeer veelzijdig is. Het onderhoud van het aluminium en teakhout is eenvoudig en vereist alleen regelmatige reiniging met zachte, niet-krassende schoonmaakmiddelen.

Puccini Loungeset met Salontafels en Voetenbank

De Puccini Loungeset met Salontafels en Voetenbank is een prachtige aanwinst voor iedere buitenruimte. Deze tuinset combineert comfort en stijl naadloos en is perfect voor zowel ontspanning als sociale evenementen. De toegevoegde voetenbank verhoogt het comfortniveau en is ideaal om te relaxen en je benen te strekken.

De Puccini Loungeset met Salontafels en Voetenbank is vervaardigd uit materialen van topkwaliteit. Hierdoor is de set duurzaam en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Het maakt niet uit of het een zonnige middag of een regenachtige dag is: deze  tuinset blijft er mooi uitzien.

De ruime stoelen zijn uitgerust met zachte kussens die een luxueuze zitervaring bieden. De bijbehorende salontafels bieden genoeg plaats voor het neerzetten van drankjes en snacks, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is tijdens buitenactiviteiten.

Of je nu een tuinfeest plant of simpelweg wilt ontspannen na een drukke dag: de Puccini Loungeset met Salontafels en Voetenbank is dé ideale set voor ultieme ontspanning. Dankzij zijn stijlvolle ontwerp en robuuste bouw zal deze set ongetwijfeld in de smaak vallen bij jou én de gasten.

Goa Tafel HPL 160x95 cm met 4 Calpi Stoelen

De Goa Tafel HPL 160x95 cm met 4 Calpi Stoelen van 4 Seasons Outdoor is een uitstekende combinatie van een modern design, functionaliteit en duurzaamheid. Het tafelblad is gemaakt van kwalitatief hoogstaand HPL. Dit materiaal staat bekend om zijn weerbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid. Dit materiaal is samengesteld uit papierpulp en fenolhars met een harde toplaag van melaminehars, waardoor het zeer robuust en slijtvast is.

Wanneer je kiest voor de Goa Tafel HPL 160x95 cm met 4 Calpi Stoelen, dan geniet je van een stabiele constructie en lichtgewicht meubels, waardoor de set makkelijk te verplaatsen is. De tafel heeft een antracietkleurig aluminium frame, dat goed past bij de Calpi-stoelen, die een frame van zowel aluminium als roestvrij staal hebben. Deze stoelen zijn voorzien van Olefin-kussens en een zitting van rope, wat hen comfortabel en geschikt voor buitengebruik maakt.

Bezoek onze showroom om de meubels uit te testen

Je bent natuurlijk van harte welkom om de tuinsets te komen bekijken én proef te zitten bij onze showroom bij GroenRijk Tilburg! Met uitzondering van de Prado Tafel Teak met 6 Puccini Stoelen, want dit is een Online Only-tuinset.