•  

Door drukte kan de levertijd langer zijn. Onze excuses voor het ongemak! - Meer info
Hulp nodig? - Doe de keuzehulp

Waarom zou je een tafelhaard kopen?

Waarom zou je een tafelhaard kopen?

Twijfel je nog of je een tafelhaard moet aanschaffen? We vertellen je graag waarom een tafelhaard een echte toevoeging is aan je tuin! De zomer loopt ten einde, en als je, net als wij, het zomerse buitenleven nog niet wilt missen, dan is een tafelhaard echt iets voor jou. Dankzij een tafelhaard kun je nog heerlijk dag en nacht in je tuin genieten, ongeacht het weer of de temperatuur. Deze tafelhaard functioneert namelijk niet alleen als tafel om je drankjes op te zetten, maar zorgt er ook voor dat je het geen seconde koud hebt.

Hoe werkt een tafelhaard?

Met de regelknop op de tafelhaard kun je zelf bepalen hoe groot de vlam is en hoeveel warmte je nodig hebt. Hierdoor heb je het nooit te warm of te koud. Deze tafelhaard is voorzien van een ingebouwde gashaard, dus je hoeft je geen zorgen te maken over vieze rook of rondvliegende vonken! Bovendien heeft de tafelhaard een elektrische ontsteking, waardoor je hem eenvoudig aan- en uitzet zonder met vuur te hoeven spelen????. Het is simpelweg een kwestie van een gasfles kopen, en je bent klaar om te genieten van de nazomer.

Hoe ziet deze tafelhaard eruit?

Deze specifieke rechthoekige tafelhaard is 46 centimeter hoog, 80 centimeter breed en 107 centimeter lang. Hij past gemakkelijk bij zowel je tuin als tuinset; hij is niet zo groot dat hij te veel ruimte inneemt, maar wel groot genoeg om je drankjes op te zetten. Verder is deze tafelhaard verkrijgbaar in de kleuren antraciet, taupe, zwart en wit.

Wat zijn de voor- en nadelen van een tafelhaard?

Voordelen:

  • Sfeervol: Een tafelhaard is erg sfeervol en wordt veel gebruikt als decoratie, omdat hij een gezellige en warme sfeer creëert.
  • Makkelijk te gebruiken: Tafelhaarden zijn zeer eenvoudig in gebruik; je steekt ze gemakkelijk aan en zet ze eenvoudig weer uit. Bovendien hebben ze relatief weinig onderhoud nodig.
  • Veiligheid: In tegenstelling tot ouderwetse open haarden zijn tafelhaarden over het algemeen een stuk veiliger, omdat er geen vonken vanaf komen en er geen open vlam is.

Nadelen:

  • Functionaliteit: Veel mensen gebruiken ouderwetse open haarden ook om eten mee te bereiden, zoals marshmallows. Een tafelhaard is hier niet geschikt voor.
  • Veiligheidsrisico’s: Een tafelhaard is veiliger dan een open haard, maar dat betekent niet dat hij helemaal veilig is. Er moet zorgvuldig met een tafelhaard worden omgegaan, omdat brandbare vloeistoffen gevaarlijk kunnen zijn als ze niet voorzichtig worden behandeld.

Bekijk ons aanbod aan tafelhaarden

Ben je overtuigd en wil je een mooie tafelhaard aanschaffen? Dan raden we je aan om eens te kijken naar ons aanbod tafelhaarden. Als je nog niet helemaal overtuigd bent, ben je van harte welkom om de tafelhaarden eens in het echt te komen bekijken in onze showroom in Groenrijk Tilburg. Tot dan!

 

Bezoek de webshop